Høstdag på Bragernes Torg
Solfylt høstdag i Drammen
Utstyr
  • SONY SLT-A77V
  • Sony 18-55mm F3.5-5.6 SAM
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • AnnetISO 400, ingen blits.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1016473} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.
Linjene i brosteinsbelegget leder blikket inn mot der det skjer. Bord og stoler med folk som koser seg i solen, blomsterhandleren og ikke minst, den særpregede arkitekturen på "slottene" og kirken bak, serveres i herlig solskinn, noe som er en mangelvare for tiden.

Flotte høstfarger i hyggelig, og spennende, miljø!

Mvh,
Walter
John O.
Dejligt efterårsbillede, fra et fin og spændende sted.
Fine farver og skygger.
Mvh. John
Vidar Magnus J.
Mange takk gor gode kommentarer, Walter. Setter pris på tilbakemeldingen. Dette er trolig et av høstens siste varme dager, tre dager før bildet ble tatt hadde snøen lagt seg på åskantene rundt byen.
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode kommentarer, John. Hyggelig å høre.
Roar K.
Jo, motivet bringer tankene mer enn 40 år tilbake da jeg vanka på gamle Capodasten viseklubb i Storgata rett ved jernbanestasjonen.
Husker fortsatt en 17. mai morgen da fontene flommet over av rødt skom etter russens nattlige bravader og vi som var ifør olabukse m.m. ble sett litt rart på fordi det den gang fortsatt var vanlig å være stivpønta på 17. mai.
Men her altså en annen årstid med høstfarger som kanskje ville matchet rødt skom i fontenen - hehe.
Fint komponert med rette linjer.
Kanskje kunne høyresiden vært lyst opp litt og fått fram litt av livet der også?
Siden du etter hva jeg har forstått holder til i Drammen så nevner jeg et annet ståsted ved en annen anledning her slik at du får de linjene som nå er rette som diagonaler gjennom bildeflata hvilket vil gi en noe annen spenning i bildet.

Roar
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode kommentarer og forslag til bildebehandling, Roar. Husker selv som guttunge å bli stivpyntet på 17 mai for å reise til torget, med stadig påminnelse om å ikke søle is på dressen.

Jeg var opptatt på å sette St. Halvard (mannen i båten på fontenen) mellom Rådhustårnet og kirken for å få et godt helhetsbilde av torget og tenkte ikke på den rette stripa i brusteinen før jeg redigerte bildet. Men jeg skal se på forslaget.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu