Rødt kastanje- og limegrønt aske-tre
I fortsettelsen fra gårsdagens bilde ( http://foto.no/i/1015408 ) et nytt et omtrent fra samme sted, men fra en annen vinkel. Her var det kontrasten mellom rødt, gult og grønt som var utslagsgivende for at jeg plasserte stativet mitt her.
Bildet inngår i albumet "Gamlebyen i HDR" - Et noe anderledes uttrykk på Gamlebyens perler
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Sigma Art 18-35mm f/1.8 DC HSM
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1015530} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ingrid Milly L.
Nydelige farger og kontraster på dette stilrene motivet.
mvh. Ingrid Milly
Walter S.
Takker for hyggelig kommentar, Ingrid Milly!
:o)

Mvh,
Walter
Jan G.
Det er noe nasjonalromantisk over mange av dine bilder, Walter, og hvorfor ikke. Her er farger og komposisjon bygd opp etter klassiske retningslinjer. Og med en mårhårpensels nøyaktighet.
Mvh Jan
Vidar Magnus J.
Vakker fargeblanding av høstfarger. Fint kveldslys over den gamle tregården, som for øvrig har en fin arkitektur. Gode kontraster mellom lys og skygge.
Walter S.
En hjertelig takk til Jan og Vidar Magnus for kommentar!

@ Jan: Meget hyggelig at du legger merke til f. eks. den kompositoriske strukturen i dette bilde hvor tre-rekken er det sentrale. Jeg har så absolutt sans for nasjonalromantikken fra midten av 19. århundre i stil, både lys og skygge og litt overdreven romantisk koloritt. Takk for din innsikt, tanker og dine hyggelige ord!

@ Vidar Magnus: Artig at du liker det grå huset, fordi det er et av mine yndlingsmotiver, nettopp p.g.a. den fine arkitekturen. Det er kunstmaleren Chris White som eier det, bor og har atelier der. Han fortalte meg at når han kjøpte huset i begynnelsen av 60-tallet, så ble han av kommunen anbefalt og rive hele stasen fordi huset var i så dårlig stand. I dag er det et av de lykkeligste husene i fasaderekken ned mot elva! Som man kanskje har oppdaget så er en husmaler i sving med å male vinduskarmene her og i mitt tidligere bilde.
:o)

Mvh,
Walter
Viggo Strand K.
Mannen med lyset....alltid så flotte bilder fra kjære Gamlebyen. Og dette intet unntak.

Viggo
Walter S.
Takk for kommentar, Viggo.
Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu