Utstyr
  • Nikon D700
  • 24.0 mm f/1.4
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger99
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1014324} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.
He-he!
:o) Den var morsom....
Unnskyld at jeg må smile, men for en som belærer andre om "rotete komposisjon" så synes jeg ikke at du har vært så heldig med det selv heller. Min personlige mening er at hele bilde er rotete, selv om du kaller det for gatefotografi. At brudgommen har en grafittivegg voksende ut av ryggen sin og bruden har en lyskaster som pynt på hodet er jo ikke akkurat flatterende...? Selve situasjonen er vel grei nok og fortjener et bilde, men parets midtstillingen er jo ikke akkurat med på å hjelpe til her.
Men en ting skal du ha, Bjørn - du har fått med deg hele masten på seilbåten i bakgrunnen.

Mvh,
Walter
Bjørn J.
Du liker visst begrepet belære og det som noe negativt. Med det antyder du at du kan alt du om fotografi og rett og slett ikke trenger noe hjelp av andre. Da er det rart T du legger ut bildet på en kritikk side . Jeg tegnet med at du ville gi en negativ kritikk på bildet mitt, det lå i kortene:) Dette er et gatefotografi tatt midt inne i en noe rufsete kulturfestival hvor grafitti var en av hovedinnslagene og jeg kjente ikke brudeparet. Midtstillt for å forsterke komposisjonen. Det er som mange vet en måte å forsterke. budskapet , dvs det motsatte av hva du mener.
Walter S.
La oss bare bli enig om å være uenig om det meste, Bjørn. Sånn er det bare.

- For det første så føler jeg meg som lykkelig amatør, med den friheten det gir meg, og jeg kommer ALDRI til å bli utlært.

- Og jeg legger ikke ut bilder på Bildekritikken frivillig. Jeg ble frarøvet Bildegalleriet som jeg benyttet flittig før omlegging til ny plattform 29.05.2014 - et sorgens dato for mange her inne. Og det er mange som har tatt konsekvensen av det og forlatt skuta pga nettopp dette, bl.a.. 2 Gullmedlemmer. som jeg vet om som har kastet inn håndkleet bare i dag...

Jeg bare fortsetter som før og legge ut. Kall det hva du vil. Navnet betyr ingenting, det er innholdet som teller for meg. Jeg vil bare opprettholder min rett til å legge mine bildene på portfolioen som jeg har betalt for - og som er eneste grunn til at jeg opprettholder mitt medlemskapet her!

Mvh,
Walter
Rita H.
Et fint fanget øyeblikk som er litt absurd fordi det ikke er vanlige omgivelser for et nygift par, men ser også damen i bakgrunnen med ryggen til, hun ser ut for å være en del av "selskapet", det viser at det er flere mennesker i parets omgivelser ;)
Ved gatefoto kan en ikke alltid selv bestemme omgivelsene, og en kan vel trygt si at du har fått med miljøet rundt - hele settingen gjør bildet litt spesielt, og i mine øyne er det et flott gatefoto.

Mvh Rita

Tor Einar K.
Jeg synes det er flott at tung faglig kompeatanse viser interesse for å delta men hadde vel ikke ventet meg dette bildet fra den kanten da det brytter med mange etablerte regler. Med mine begrensede kunnskaper ville jeg vel gitt samme kommentar som den første til Walter, muligens antydet at bildet kunne være et forsøk på kontrasten mellom mykt og hardt.

Som gammel traver kjenner jeg nettstedets indre liv godt og tar småkjeklingen som ren underholdning. Jeg synes derimot det er synd dersom nykommere lar seg skremme bort.
Bjørn J.
takk, gatefotografi som dette er kan være kaotisk nettopp fordi det er tatt i farta, uten en har så mye tid til komposisjon og andre "regeler" som andre er opptatt av. I en bildeanalyse er det helheten som teller, en leter ikke etter små feil som ikke fortyrrer helheten. Jeg jobber mye inne denne generen og dette bildet er et jobbebilde for en festival, sommerfestivalen i Oslo.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu