vår plass
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2014-09-06 10:39:22
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger51
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1013431} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tor Einar K.
Poseringen av bruden var flott men brudgommen fremstår noe arrogant og uinteressert. Det skyldes hovedsakelig at han står med den ene hånden i lomma hvilket ikke passer seg i denne settingen. Den burde heller holdt i hennes høyre underarm. Hans venstre hånd mangler dessuten forankring der den så vidt titter frem under hennes underarm.

På min skjerm fremstår ikke kjolen som blendene hvit og fargene ellers i bildet er dystrere enn jeg kunne ønsket på et brudebilde. Mosen på fjellet rundt føttene deres stjeler også for mye oppmerksomhet.

Et brudebilde skal etter min smak være framtidshåp, med friske farger og utstråle glede. Her bidrar ikke lys og farger til det.
Kim L.
Takk for tilbakemeldingen. Nå skal det sies at dette ikke er bildet som havner på stueveggen deres, men at alternativt bilde :) Har gjort store deler av bildet lysere i en versjon 2.
Tor Einar K.
Litt mer smell i kjolen i versjon 2.
Dette skal ikke undervurderes da bruden som oftest er svært opptatt av detaljene i kjolen mens brudgommen er fornøyd så lenge dressen er ren og uten matsøl:-)
Kim L.
Hehe, takk for tilbakemeldingen. Tar dette med meg. Er fersk i dette med oppstilling og posering av folk. Synes det kan være vanskelig med eksponering av bilder på nettet. Da lys er forskjellig fra skjerm til skjerm. Går å venter på ny skjerm nå. Den skal iallefall kalibreres. Er det fornuftig og legge hvitfargen så lys at det nærmer seg overeksponert?
Tor Einar K.
Et brudebilde er vanskelig å eksponere da det dynamiske omfanget er stort. Det dummeste du kan gjøre er å brenne ut detaljer i kjolen. Om dressen gror litt igjen er ikke så farlig.
Dette har to grunner. En er som tidligere nevnt at kvinner som oftest er mer opptatt av disse detaljene enn menn. Den andre er at utbrente partier fremstår som skjolder på utskrifter da printere normalt ikke har hvitt blekk.

Derfor er det lurt å ta utgangspunkt i kjolen og eksponere etter denne. Dersom du er tvunget til å ta et brudebilde i direkte sollys kan det være en fordel å stille brudgommen på solsiden slik at han skygger for kjolen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu