Alene
Fotograf
Utstyr
  • canon ixus500 (digitalt)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101118} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Mike T.

Hei Ida,
har tittet på alle dine bilder og registrerer at ingen av dem er skarpe.
IXUS lager skarpe bilder, men når man forminsker dem, så MÅ de får en etterbehandling i Photoshop for igjen å bli skarpe. Jeg tror at du trenger hjelp her. Send meg en mail hvis du vil at jeg skal hjelpe deg.
Til bildet: Tittelen passer meget bra til jentas positur og til omgivelsen. Det ligger noe ganske ensomt i hele presentasjonen. Veldig bra denne siden av bildet.
Horisonten virkerer skjev - bildet synes å helle kraftig mot venstre. Du vil kanskje ha det slik - men hvis ikke så kan også dette rettes opp i Photoshop uten problemer.
Hilsen Mike
Anders E.

Noe så håpløst! Dette ga meg ingenting... Jo, jeg smilte faktisk da jeg så det, grunnet det amatørmessige helhetsinntrykket. Bildet er skjevt, heller kraftig mot venstre. Hva er det jenta driver med, og hva i all verden har hun i hånden? Gjenstanden skaper bare en ubalanse og lite strukturert helhet.

Kjære deg, dette funker bare ikke.
Men fatt mot, man lærer av sine feil.

V/ Anders E
Odd-Erling N.

Synes motivet og settingen ikke er så verst. Bildet heller litt, og kunne med fordel ha vært litt skarpere. Men slik slakt, som det Anders Eriksen legger opp til, synes jeg blir noe overdrevet. En runde i Photoshop, kan hjelpe godt på. Tror kanskje det ville ha gitt en litt annen dimensjon, hvis du hadde hatt kameraet nærmere bakken når du knipset.

Kan legge til at jeg har et Ixus-kamera, som jeg aldri har vært fornøyd med. Plagdes både med fargene og skarpheten. Fikk aldri helt gode bilder med det, og kommer nok ikke til å bruke det noe særlig videre fremover.

Gi gass og skyt masse bilder, så blir du fotograf en dag. :-)
Mike T.

Reagerer også KRAFTIG på destruktiv kritikk fra Anders. Han har desverre slettet alle sine bilder. Kunne ellers vært interessant å se hvor dyktig han er.
OK, jeg er klar over at dette her skal være bildekritikk og ikke chat. Men likevel mener jeg at vi skal ikke drepe folk her som prøver og er så modig og stiller seg til hogg.
Vil støtte deg, Ida, som tross alt er på rett vei!
Hilsen Mike
Avsluttet .

Jeg må jo ærlig innrømme at jeg ser poenget til Anders, selvom det var litt kvast??
Siren L.

Synes du Ida, tross i et svakt bilde teknisk sett,
skal ha kreditt for at du prøver å formidle en stemning med dette bildet.
Du har valgt å legge seg på grønn:
''Trenger hjelp til det meste''
Håper du trekker ut det som kan hjelpe deg av kommentarer.

Lykke til
Siren
Siren L.

Vil bare tilføye hva grønn status innebærer:

Dette er for deg som synes at bildekritikken ser gøy ut, men er litt redd for å bli slaktet. Du ønsker mild kritikk for ikke å miste motet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu