Operaen
Utstyr
  • Olympus E-M1
  • Olympus 7-14mm
  • Brennvidde7mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Annet200 ISO. Frihånd. Etterbehandlet himmelen ved hjelp av maske for å få mer dramatisk himmel som jeg syntes stod i stil med forgrunnen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger160
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1011175} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Agnar H.
Se der ja. Opptil flere fargerike utendørs forestillinger samtidig. Likte kulissene og den noe dramatiske himmelen som aktørene skuer opp mot. Farger i god Olympius ånd...
Roar K.
Sikkert en smaksak når jeg tenker ytterligere kutt oppe for å senke betrakters blikk og øke dybdefølelsen.
Ellers blir det jo vanskelig å arrestere deg på noe som helst uten at det går på personlig smak.

Roar
Bjørnar P.
Roar: Jeg er interessert i dine og andres meninger uavhengig av om vi har samme smak eller ikke. Det er veldig lite man kan si om et bilde dersom man skal begrense seg til å finne svakheter som er universalt aksepterte. Si din mening, men begrunn den dersom du kan. Da er den verdifull for meg uavhengig av om jeg er enig eller ikke.
Din kommentar om kutt oppe vurderte jeg også selv utfra de samme argumenter som du fremmer, men kom til at tapet av informasjon i skyene som en motvekt mot informasjonen i nedre halvdel veide tyngre.
Arild T.
Liker bildet ditt bedre og bedre hver gang jeg kommer tilbake til det: oppdager stadig flere interessante elementer. Vil foreslå et kutt i toppen, men ser at du har grunner for å beholde det slik. Likte dette!

Hilsen Arild
Øyvind L.
Synes dette fungerte , dog litt mye guff i den mørke skyen og mulig litt støy,synes jeg. Ellers virket bildet gjennomtenkt og dybdeskapende.
Avsluttet .
Spændende billede der sker en masse ting der er gode farver der er fine detaljer plus masser at se på fine linier....godt motiv vh Sus
Harald N.
Eit av dei betre frå operataket, godt dett og formidla. Viktig med personane i bakgrunnen.

Mvh Harald
Bjørnar P.
Takker for hyggelige tilbakemeldinger.
Bjørnar O.
Et gjennomtenkt og godt utført bilde tatt ved operataket.Ryddig og fint med mange fine detaljer å studere.Velkomponert med fine naturtro farger og den dramatiske himmelen blir et positivt innslag her.

Mvh Bjørnar
Bjørnar P.
Hyggelig! :)
Rune B.
Bedre sent en aldri osv... Nå er det sakt my pent om dette bilde, og jeg vil slenge meg på, for dette er et av de bedre arbeidene jeg har sett fra operaen, og det begynner å bli noen etter hvert. Dramatisk og flott, og liker utsnittet med å la bildene til høyre og venstre forsvinne ut til i bildekantene, skaper en fin illusjon om at de "nesten" ikke er bilder. Bra!
Avsluttet .
Jeg liker godt den himmelen. Dramatisk som et stykke av Puccini.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu