S I L E N T W A T E R
Utstyr
  • Nikon D800
  • 85.0 mm f/1.8
  • Brennvidde85.0mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1011144} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
John O.
Dejligt billede, i fine gyldne farver og lys.
Mvh. John
Anne A.
Mange takk John, hyggelig med tilbakemelding:-)
Carsten S.
Mye fint i bølgene ved lav lys. Men, jeg syns dette blir for forsiktig. Både i komposisjon og kontrast. I det minste ville jeg konsentrere bilde ved å tar noe fra høyre siden og lit fra himmelen. Men jeg ser (mye) mer potensiale, dramatikk i de bølgene og fargene på venstre.
Fint bilde, dog litt skjedelig i lengden etter min smak. Tror alt jeg ville si er 'tørr litt mer' ;)
Anne A.
Mange takk Carsten, for din gode og konstruktive tilbakemelding.
Jeg tror jeg forstår hva du etterlyser, for meg fungerer det ganske godt slik det er. Er noe med den stemningen som var tilstede da jeg fotograferte dette bildet; stille, rolig og forsiktig. Litt melankolsk.
Men jeg skal prøve meg på de forslagene du nevner, alltid noe å lære av flinke medmennesker:)
Carsten S.
Det er det som er interessant med fotografi og for fotografen. Hva er det en annen betrakter ser. Det er kun det 'vi andere' kan fortelle om.
Så klart har du presentert bilde sånn som du så den og er glad i. Det melankolske slo meg ikke. Kanskje fordi jeg tenkte at de 3 bølgene hadde det sikkert gøy i det fine lyset. Hvis jeg forstår stemning du fikk noglende riktig hadde kanskje en liten løft (lysere område) i de fjerne gjort seg? Hvet ikke.
I alle fall har du ødelagt min statistikk ved å skrive en 'ordentlig' respons ;) Noe som desverre er sjelden vare her for tiden.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu