Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger371
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101025} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Noen som burde vaske trappene :P
Cristina B.

Ble veldig begeistret for dette bildet pga glimrende utnyttelse av runde former kombinert med rette linjer. Dessuten er jo motivet i seg selv pent, særlig med den lilla fargetonen. Ikke minst får jeg ett inntrykk av, at her er det en fotograf som kan sine saker :) Meget bra utført!
Steinulf L.

Her var det masse flotte buer og mettede fine fargetoner. At bildet er tatt i gråvær gjør at vi slipper sjenerende skygger. Ville kanskje fjernet rekkverket nede til venstre. Flott bilde.
Mike T.

Hei Bjørn, her kommer en meget subjektiv kommentar:
som første inntrykk framstår bildet hos meg for mørkt. Dette vekker en liten aversjon hos meg - tror ikke at det skyldes min skjerm.
Jeg ser hvor bra du håndterer kurvene, men uten at mitt øye fester seg der. Min oppmerksomhet trekkes mot høyre til krukkene og ''stativet'' som nesten alle er kuttet.
Bildet inneholder mye bra, men fenger meg ikke.
Som sagt: VELDIG subjektivt.
Hilsen Mike
Bjørn J.

Grunnen til at det er litt mørkt er at det er tatt i soloppgang, før solen har nådd fram
Inger-Lise S.

Her var det mye fine buer og fin stein.Fine strukturer og nyanser i steinen.Jeg likte komposisjonen og motivet.Litt mørkt er det,men ikke plagsomt.

mvh Inger-Lise
Janne L.

Enig med Stinulf. Her var det mange flotte kurver forenet med det rette. Jeg beundrer evnen til å se et motiv i det, men det er vel en trenings sak. Jeg kunne gått ned disse trappene hver dag uten å se motivet. Du har et øye jeg misunner deg for å ha. Flott bilde.
Janne
Nina S.

Liker godt dette bildet. Fine runde former, fine farger i trappa. Er enig med Mike om at blikket trekkes vel mye mot blomst og fotgjengerovergang.
Mvh Nina
Tore U.

Heisann.

Ikke så værst, men jeg tror det ville blitt bedre om mere av trappa i forgrunnen samt blomsterkrukken til høyre hadde vært med. Kanskje litt enig i at det er litt mørkt uten at jeg synes det gjør all verden.

mvh
Tore
Tove E.

Fine linjer og strukturer, men jeg ville hatt mer av trappa og mindre av andre ting slik at rekkverket fikk spille en større rolle. Synes ikke at bildet er for mørkt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu