På'n igjen
Sommerhilsen og gode ønsker til andre rådyrentusiaster, ikke minst Dag Tore Silseth
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger93
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1009891} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørn Åge O.
Utrolig flott bilde av en oppvakt flott bukk som lukter antagelig på godsakene ,om en kan si det, blink dette, med en flott kameravinkel der jeg likte att bukken kom i fokus.

mvh BÅO
Ingrid Milly L.
Jeg er usikker på om det er mest riktig å ha fokus på det bakerste dyret her, - fordi det blir ikke samme dybde i bildet som om det første dyret hadde vært i fokus? Men ellers er bildet flott fanget med mye action og fint miljø.
mvh. Ingrid Milly
Dag Tore ..
Tusen takk for rådyrhilsingen! Denne gangen har du sikret deg et meget fint blinkskudd,før selve parringen! Topp kvalitet over dette krevende fotoskuddet! Meget bra jobbet! God fotohelg; Henrik/ Dag T Silseth! Er nå i Vermland.men dessverre er ikke formen på topp etter lang sykdom!
Henrik H.
Hyggelig at noen finner det verdt å gi en kommentar ~ Takk til Bjørn Åge, Dag Tore og Ingrid Milly. En utfordring da bildet ble tatt var at jeg hadde 20Kg valp i bånd rundt livet og ikke turte å tukle med å få av telekonverteren på 600'n. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å se etter fugl. Men formiddagen bød nå på denne situasjonen åkke som,..
Mens bukken var beruset av brunst, var det tydelig at damen var mer oppmerksom. Dansen pågikk likevel helt frem til min firbente turkamerat syntes hun hadde sett nok og reiste seg. Av en bildeserie valgte jeg det som best fanget "parringsforspillet sirkeldans" samtidig som jeg fikk med blikket på begge.
Bjørn Åge O.
Flott fin tilbakemelding som jeg liker Henrik. for en flott opplevelse dette måtte vært kan se det for meg herlig fortsatt en god sommer.
mvh BÅOI
Frode L.
Hei.

Ja det nærmer seg fort brunst for disse nå, en strevsom tid for bukken.

Nydelig bilde der alt stemmer, liker godt skogsmiljøet.

Frode.
Lars-Anders M.
Paringstiden. På rett plass til rett tid.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu