Junikveld ved vollgraven
Bildet viser vollgraven ved Gamlebyen i Fredrikstad. Den strekker seg rundt hele byen på landsiden og er et yndet sted for fugler, ender, gjess, svaner og all slags vadefugler også, samt måker, selvfølgelig (og et stabeist av en fotograf som lusker rundt der på vollene, både sent og tidlig). Tiden er en sen juni-kveld med sola inn på skrå.
Jeg gleder meg nå over det nye grafiske grensesnittet i Bildekritikken, både i oversikten hvor all ikonene nå viser sann format og er representativ skarp og hvor både panoramabilder og bilder i høydeformat kommer mye bedre frem - og i bildevisning hvor den lysegrå bakgrunnen nå er med på og fremheve selve bildet.
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • -
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1008343} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
John O.
Det er et meget flot og skarp billede, i fine farver og spejling.
Mvh. John
Lars-Anders M.
Vakkert landskap. God utnyttelse av motivet
Trygve B.
Dette er jo et bilde etter min smak. Blir liksom aldri lei av denne type bilder. De inngir litt av naturens ro og harmoni. Det formidlet du meget bra her. Komp sitter så fint.
astrid r.
Fantastisk vakkert!
Astrid.
Bjørnar P.
Ønsker du tilbakemeldinger på de bildene du legger ut?
Walter S.
Takk for kommentar, John, Lars-Anders, Trygve og Astrid!

@ Bjørnar: Jeg er fremdeles fotograf som er interessert i hvordan andre fotografer ser på mine bilder. Det jeg mener med underteksten min, er at jeg ikke er så mye online her som jeg pleier å være i Bildegalleriet, hvor jeg tilbrakte timesvis hver dag fra tidlig til sent og ofte om natten også, nettopp fordi det var "et sted å være" og hvor man følte seg vel. Man luftet tanker og pleide et nettverk, og så frem til nye bilder hver dag.
Nå er det mere for å laste opp et bilde til min portfolio, og eventuelle svar til en kommentar under mitt bilde vil ikke kommer like rask som før. Men svare vil jeg, det forventer jeg også av andre som får en kommentar av meg.

Mvh,
Walter
Harald N.
Flott dette Walter, eg håpar du fortsett med å dele dine gode bilete med oss, eg har og sett stor pris på dine gode kommentarar.

Mvh Harald
Frode L.
Hei.

Et flott bilde med god dybde, velkomponert med fin skarphet og flotte farger.

Ser David prøver og få orden på ting :-)

Frode.
Walter S.
Takk også til Harald og Frode for kommentar!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu