"Bukk i nydelig skogsmiljø "
Bukken fanget i skogen ved mine hjemlige trakter.
kunne tenkt meg en lite aning skarpere hode i opptaket, har prøvd og fått det litt skarpere i bildebehandlingen, klarer ikke mer en dette jo mer da blir det brytninger som jeg ikke synes noe særlig om, mulig det finnes noen brytninger mulig de finnes ?
Utstyr
  • Nikon D300S
  • 150-500mm f/5-6.3
  • Brennvidde350.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetISO800 posterende på ett lite fjell
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1008208} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ingrid Milly L.
Lyset i dette bildet er under fin kontroll slik at alle detaljer også fargemessig er veldig inntakte og tydelige, også på dyret som står vendt nesten mot oss. Fint utsnitt, og steinene i bakgrunn tilfører fine farger til bildet, SYNES JEG.Sier ikke at ting er slik - men at jeg oppfatter det sånn.
mvh. Ingrid Milly
Bjørn Åge O.
Takker for en rask tilbakemelding Ingerid ,det var hyggelig at du fikk en sådan opplevelse Takker så mye..

mvh BÅO
Alf B.
Flott bilde av bukken i fint og frodig miljø
Herlige farger og flott lys

Alf
Geir K.
Flott bilde av bukken. Flott komp og utsnitt. Farger sitter som de skal. Pent miljø også.

Geir
Oddmund K.
Enig med Geir og de andre..et flott bilde av bukken i fint miljø :)
mvh Oddmund
Frode L.
Hei.

Du "vasser" i flotte rådyrmotiv. Ville prøvd og lysne mellomtonene litt, fint komponert bilde i flott miljø.
Misunner deg disse rådyrene :_)

Frode.
Bjørn Åge O.
Takker for kommentarer folkens Hyggelig . Hee ja det kan mulig virke sånn at en vasser i rådyrmotiver, det ligger mange timer bak disse motiver Langdalen og planlegging sådan, når sjansene endelig kommer som her så smeller det som bare det i min Nikon, så disse siste bukke bilder jeg har publisert er den samme bukk og tidspunkt der det kommer noen til litt senere, Rådyr er det her ,men man må legge seg litt i selen for slike situasjoner i sær bukkene som er litt vare og smarte ? Så igjen takker for deres flotte kommentarer og att bilde falt såpass i smak. Setter pris på det kan dere skjønne .

BÅO
Dag Tore ..
Hei! Denne gangen lykkes du......Et av dine beste bukkebilder på lang tid! Miljøet,stevningen og lyset hever kvaliteten på dette prakt bilde av bukken i sommereng!Stå på Bjørn!! / DAG
Vidar Magnus J.
Vakket bilde av bukken. Gode kontraster, Klare friske grønnfargr i gresset. Godt lys og fine detaljer.
Vidar A.
Fint bilde, og skarpt nok, men synd med dårlig lys, og lavere perspektiv hadde også gjort seg.

Mvh Vidar Aas :)
Bjørn Åge O.
Takker for kommentarer Dag Tore og Vidar M, og Vidar Aas, Her var perspektivet beregnet sitter oppe på en fjellkolle. Synes motivet ble kledelig med denne vinkel men det kan jo ikke passe alle betraktere så den kjøper jeg, Og når det gjelder fotolyset syns jeg ikke det var synd i det hele tatt ett godt fotolyset vil nå jeg kalle det, liker slike forhold som her, der det gjelder og treffe riktig med det utstyr en har ,kunne nokk mulig ha valgt en annen eksponering, lyset forandrer seg fra sekunder i slike forhold laft skydekke og regn i luften og samtidig ikke, da må en stadig jobbe med hjulet og snarveger til ISO bruk og blender med lukker, Synes mine bilder har hevet seg siden jeg begynte for to år siden og det er langt igjen. Der jeg synes fotograferingen er mere en som så og det er mye og sluke for og forbedre seg der det dukker opp stadig nye ting

Ønsker dere alle fin fotodager
mvh BÅO
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu