Bukken i sommerenga
Det blir et bukkebilde igjen fra første tur i kamoteltet.
Var en liten tur i kamoteltet igjen idag og har fått bekreftet at geita har fått kalven sin. Fikk et lite glimt av den på ca 80 meters hold i dag. Nå blir det ingen tur før kalven er blitt så stor at den kommer seg på beina. Vil ikke stresse opp og forstyrre geita nå. I morgen går turen til bonden eller kanskje bare en telefon for og gjøre han oppmerksom på at det ligger en liten kalv på jordet. Slåtten er igang for fullt om dagen og faren er stor.
Håper dette går bra og kjenner jeg gleder meg stort til kalvebilder.
Bildet inngår i albumet Skogens dyr -
Utstyr
  • Canon 7D
  • Canon ef 300mm f/4L IS USM
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • AnnetKamo,stativ, ISO 100 EV-1
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1007139} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Bjørn Åge O.
Flott bilde av en fin bukk ,vakkert dette i flotte engen, her jobber du bra Geir. håper inderlig du får kameraskudd på de små. gleder meg til neste allerede dette ble flott.. BÅO
Frode L.
Hei.

Ja ta kontakt med bonden, her gir dem f, og det er synd når rådyrstamma ikke er større enn det den er her.
Bare i fjor ble det tatt 7 killinger som vi kaller det.

Flott bilde av den beitende bukken, teknisk veldig bra.

Frode.
Arild T.
Flott og skarpt bilde av bukken.Fint at du farer så varsomt frem, et forbilde for de fleste!

Hilsen Arild
Ingrid Milly L.
Slåmaskiner er noe dritt for dyr som befinner seg i bunnen av det lange gresset.. Fint fanget av dette dyret og håper at du får barnebildene også..
Mvh. Ingrid Milly
Dag Tore ..
Hei! Gratulerer med dette topp resultatet! av sekstaggeren i vakkert sommerlig miljø! Dette er mulig et eldre dyr? God kameravinkel i topp lys. Dyktig jobbet denne gangen! Stå på Geir!! / Dag T Silseth
Roar K.
Er visst ikke helt trygg på den fotografen for et øye titter vaktsomt mellom gresstråene.
God skarphet i fint lys henter ut godt med detaljer i dyrets pels.
Jeg ville nok ha kuttet rett over signaturen din - ikke for å fjerne den, men for å få vekk det værste av det uskarpe i bunn.

Roar
Geir K.
Takk for gode kommentarer alle sammen. Setter stor pris på det. .-)

Geir
Asle B.
Flott av bukken i blomsterenga! Teknisk topp, fint lys og blink i øyet på den staselige bukken. Lykke til med kalveprosjektet:)

Mvh
Asle
Trond W.
Skarpt og fint av bukken i enga. Litt synd med gresset som dekker ansiktet.

Trond
Bjørn Åge O.
Flott Geir at du varsler bonden om de mulig små som vil befinne seg i slåtten, jeg nevner det her det går an og forebygge knivmassakeren, vis en snakker med grunneieren om problemet med kalver i slåtten, og blir enig med bonden og spikke en del lange pinner og sette de her og var med en flagrende plastpose i toppen gjør dette par dager før bonden skjærer slåtten. Rådyrgeiten vil da reagere på de flagrende plastposer henge opp noen brukte gamle klær trøyer ol de vil lukte litt metoder brukes her hjemme i noen områder som har blitt vellykket her har de reddet titalls kalver. Grunnen av denne metode, rådyrgeiten blir utrygg med og ha sine barn i slåtten vil da etter en kort tid lokke rådyrkillingene til seg ut av slåtten, prøv dette Geir ,avtal med bonden si att du gjør jobben ved og stikke opp pinnene er ikke så mye som slak til bonden kan ta pinnene opp mens han skjærer prøv dette lykke til med ditt viltstell Geir . mvh BÅO
Geir K.
Takk for gode kommentarer Asle,Trond og Bjørn Åge.
Bjørn Åge- : Takk for godt råd. :-)

Geir
Bjørn Åge O.
Hei igjen Geir ,jeg er den som studerer bilde mer en bare en gang som jeg heller ikke er alene om, for meg så ser det ut til det er en øyenstikker insekt passerer over bukkens høyere vom side, blir jo et krydder dette også FLOTT :) BÅO
Geir K.
Hei igjen Bjørn Åge. Ja jeg synes også det var et artig moment med øyenstikkeren og synes igrunn det er litt rart ingen nevner det. Kjekt du kommenterer det. :-)

Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu