Malin 8
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon 24-85mm
  • Brennvidde40mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/90s
  • Filmtypejpeg iso 200
  • Nei
  • AnnetEv -0,3
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger324
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100648} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Aleksander L.

Ah, liker dette godt!

Klarte ikke helt å bestemme meg for om bildet er skjevt eller ikke. Gaten skrår litt opp mot høyre, men veggen skrår ned mot høyre. Men det er ikke noe du kunne ha gjort mye med uansett. Syns ikke det har mye å si heller.

Finfint!

Aaalex

Forresten litt likt ett av mine bilder:
http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=111171
Ragnar W.

Veldig bra!

Fin komp, fint lys, flott farge på benken og modellen gjør en god figur der hun sitter og ser lett fraværende ut!

/Ragnar :-)
Venche J.

Stilrent og vakkert øyeblikk. Liker det veldig godt.

Wenche.
Stig B.

Du har funnet en vakker bakgrunn for bildene dine. Modellen er også veldig fin, og ser ut til å være veldig samarbeidsvillig :-)

Reagerer litt på komposisjonen denne gangen; er et vanedyr og forventer mest luft i synsretningen. Forstår at du vil ha fram emsomhet her (tror jeg), men føler at det kunne det i enda større grad blitt dersom modellen snudde seg her mot høyre og fremdeles bare fant tomhet.

Mvh Stig
Odd Georg S.

Veldig artig motiv, godt fanget og fine farger. Linjene i bildet er helt ok, imidlertid synes jeg at det mangler noe på benken sammen med jenta - en hatt eller blomsterbukett hadde gjordt seg like bak ryggen hennes - da kunne man ha tenkt at hun ventet på noen som ikke kom :-) og du hadde bedret balansen i bildet, men bevares bildet er ok som det er...
Nils B.

Joda dette faller i smak her hos meg. Pen og noe uvanlig komposisjon med detaljer som i bildet som tar noe oppmerksomhet bort fra Malin. Tror så absolutt at dette gjør seg godt oppe på veggen Jostein.
mvh Nils
Stig S.

Absolutt godkjent! Flott med den rene benken uten fiksfakseri - bra at du ikke falt for fristelsen til å plassere noe der. Fin plassering av Malin, bra med luft i blikkretningen, fine farger - finner i det hele ikke noe å trekke:-)

--stig--
Torill B.

Flott! Rett og slett veldig bra!
Likte dette.
Steinulf L.

Tristesse...
Fint. Enig med Stig om luft i synsretningen, men regler er til for å brytes. Her fungerer det.
Reidun G.

Uvanlig og fengende.
Reidun
Jan W.

Greit eksperiment Jostein.

Men for meg faller det ikke helt på plass. Øynene mine ender på benken (som er skarpt tegnet med høy kontrast midt i bildet) og det kan da ikke være meningen.

Med benken skråstilt innover i bildet og malin på enden ville jo blikket ha blitt ledet dit, men det er jo et helt annet bilde.

Jan

Hans-Einar O.

Dette var spennende, Jostein!
Fargene gikk godt til hverandre og Malin så naturlig ut der hun satt fint plassert.
Utradisjonell komposisjon og et severdig bilde i mine øyne.

mvh Hans
Avsluttet .

Hei Jostein

Du verden, skal si hun gror til etterhvert. Flott bilde av Malin igjen. Ingen som helst tvil om hennes fotogene egenskaper. Fin plassering av henne i bildeflaten.

Hilsen Svenn
Ulf R.

jeg tror muligens det hadde holdt om hun satt på ene siden av benken men var vendt mot kamera, på en måte blir det litt søkt slik det er nå, synes jeg. på en annen måte fungerer det likevel ganske bra. kunne nok tenkt meg å se begge varianter før jeg bestemte meg helt.

/ulf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu