STORBUKKEN I SOMMERENGEN!!!
Hei alle rådyrvenner! Denne gangen må jeg dessverre legge ut et arkivbilde!Dette er en "kraftkar" med et vakkert gevir! Har ikke tatt et naturbilde siden 14 mars! Mye sykdom,men formen kommer sakte men sikkert!Ingen bilkjøring på 14 dager! Ønsker dere alle en god 17 mai!
Å få et slikt bilde av praktbukken.hører til sjeldenheter!Denne gangen buste jeg rett på bukken i enden av skogsstien! Det ble kun det ene bilde!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger108
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1002424} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Jostein S.

Hei
MEGET FLOTT
Et av de nydeligste bildene jeg har sett på lenge
Full scoor fra meg!
Jostein
Harald N.

Godt du har flotte bilete på lur, flott dette.

God betring Dag Tore!
Frode L.

Hei Dag.

Flott bukk du har her, litt støyfjerning bak/topp på bilde hadde nok gjort seg.

Fin skarphet med ditto farger og miljø.

Fortsatt god bedring!

Frode.
Jostein G.

Fint miljø...kledelige farger. Litt støyfjerning som frode nevner...hadde gjort seg. Litt usikker på om jeg ville kuttet endel oppe her. Flott rådyr ! :-)


Mvh Jostein
Asle B.

Staselig bukk du har funnet i arkivet! Litt sommerstemning gjør heller ikke noe:) Noe småtteri er nevnt, men ellers et fint bilde av bukken! God bedring:)

Mvh
Asle
Bjørn Åge O.

Hei Dag Tore. Flott bukk i fint miljø god bedring på deg og en god 17 mai på deg også. BÅO
Avsluttet .

Klassisk og vakkert bilde dette, Dag!. Flotte, harmoniske farger. Litt korn gir i mange tilfeller fin struktur i bildene, etter min smak. Ha en riktig fin 17.mai!

SES
Trond T.

Hei Dag Tore
Flott bilde av bukken i fint miljø. Ville kansje fjernet litt i toppen, da det tar litt av fokuset. Ha en god bedring og en fin 17 feiring til deg også.
Mvh Trond
Ole Arne S.

Flott bilde av denne fine bukken i fint miljø..
Fin komp og utsnitt..

mvh Ole Arne
Ingrid Milly L.

Fin blikkontakt dette på dyret men ser litt skremt ut og fokus på fotografen kanskje?
Fine farger og god skarphet.
mvh. Ingrid Milly
Geir F.

Fint bilde av en staselig bukk i flotte omgivelser. Dette ser ut til å være en av "gamlekara" med lys pels og lyse partier i ansiktet; -den ser stor ut! God bedring og god 17. mai, Dag Tore.
Geir
Terje M.

Herlig bilde av bukken, skulle jeg pirke, ville jeg kuttet vekk det mørke øverst i bildet.

Mvh
TerjeM
Dag Tore ..

Hei til alle dere! Takker for støtte og gode tilbakemeldinger!Gotar noe pirk.et bukkebilde kan aldri bli helt perfekt for alle her på "dotten" I dag bruker jeg mye bedere kamerahua og linser! Så denne sommeren satser jeg på mye bedere kvalitet! Håper å få komme til Vermland i juni! Dette er helt avhengi av formen og bilkjøringen! Ønsker dere alle en fin 17 mai! / Mvh Dag T Silseth
Tor Inge O.

Flott bilde av en staselig bukk i fint miljø. På alle måte et nydelig bilde. God bedring og bruk rekovalenstiden til å kose deg med det rikholdige fotoarkivet du har.
Ha en fin 7.mai.
mvh
Tor Inge
Dag Tore ..

Hei Tor Inge! Takker for tilbakemeldingen! Håper du får en god 17 mai! Formen blir stadig bedere! Men det trengs mye trening utover! Ønsker deg og dine fine turdager utover! / DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu