Våren i Østfold I
Medlys - 2 uker på etterskudd kommer også jeg etter med noen typiske vår-bilder, men nå har jeg så mange at det blir en del av den slags i tiden fremover, så jeg må nummerere tittelen...
;o)
Har med vilje ikke skarpet opp noe særlig, p.g.a. all buskas og kvister som ellers ville slite ut betrakterens øyne. Denne Sigma ART har en slik sterk mini-kontrast at det er nødvendig å "blure" slike motiver. Og i kombinasjon med en sensor på 24Mp så blir det mange små, kontrastrike felt i et slikt skogsbilde!
:o)
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Sigma Art 18-35mm f/1.8 DC HSM
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1001943} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Olav Bjarte K.

Nydelig og vårlig ved majestetiske eiketrær. Gammelt gruslagt veifar kantet med dine skogens juvèler mot de flotteste valører i enden av den ennå ikke innhyllede tunnellen er bare èn av alle de gode detaljene øyet kan kose seg med.

Vakre bilder kan aldri komme for seint!

Vh.
Vidar Magnus J.

God vårstemning med hvitveis i veikanten og løvet som spretter på trærne. Godt lys på begge bildene, men her synes jeg orginalen har den varmeste og mest imøtekommende stemningen.
Jostein S.

Hei
Dette er en fin vei å gå
Idyllisk og vakkert ser det ut som
Jostein
Harald G.

Jasså du er på landtur ser eg. To fine bilder men jeg foretrekker originalen. Jeg tror jeg ville kutte litt til venstre for den tynne pistra. Som alltid er jo det en smakssak. Ellers fine bilder som gir en god dybdefølelse.
Harald G.
Øyvind L.

Var veldig viltert dette,ser ideen men ville ha ventet til en gråværsdag :)...
Selv om bildekvaliteten er god ,ødelegger de harde skyggene ( etter min mening) :)
Walter S.

Takk til alle sammen som har kommentert her.

Mvh,
Walter
Avsluttet .

Jeg synest solen tilfører den rette gløden i bildet her. Det blir skarpt og litt hardt lys i solskinn, men her har du klart det meget flott Walter. Bildet er veldig virkningsfullt,det føles som man blir dratt inn i dette bildet. Bildet har fin dybde, man kan følge stien langt innover her og det er flott. Fargene er utrolig flotte, grønne friske vårfarger i mangfold her. Jeg kan og skimte noen svake spor i stien her? Ser man inn i enden av denne stien så er det som man kommer til en tunell. Her er det masse detaljer vist man studerer bildet. Veldig flott! Tony.
Walter S.

Hjertelig takk, Tony, for grundig analyse og beskrivelsen av hvordan du ser bildet. setter pris på at du tar deg tid til det.

De sporene du snakker om er traktor-spor fra bonden som må til / fra åkrene og i midten var det noen spor etter hestehov (ordentlige altså, ikke blomsten!). Stien er populær blant ryttere.

Når det gjelder sterk sol og harde skygger. Når man først er ute i naturen så lar man ikke være å ta bilder, selv om solen skinner. Selv er jeg vel den som har flest bilder i fra den gyldne timen og den blå timen og foretrekker mykt lys, men som fotograf må man også kunne ta en utfordring og takle vanskelig og sterkt lys, slik som her. Ofte er det stedets sjarm OG timens sjarm man faller for. Motivet ville være direkte kjedelig i gråvær...
;o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu