Gulloppskrift
Utstyr
  • Note II
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger223
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1001697} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Artig bilde i disse tider :-) Tony,
Carsten W.

:))
Stakkars Petter...Audi knust, førerkort borte, sponsorer snart også og nettspøk i tillegg. Jeg håper virkelig at han ikke ender opp som Boris Becker;)
Jan Inge K.

Usmakelig, synes nå jeg da...
John O.

Ja har skulle have holdt sig til Cola!!!
Solvår B.

Jeg tar stor avstand fra det han har gjort, men dette bildet er usmakelig. Enig med Jan Inge.
Solvår
Solvår B.

Jeg må utdype dette. I går sa noen: Jeg synes synd på Petter Northug. Jeg var totalt uenig. Det går ikke an å oppføre seg så dumt. Han kunne ha drept mennesker. Tenkte jeg.
Dessverre er det mange som gjør feil, som begår forbrytelser. Petter har gått ut og gråtkvalt bedt om unnskyldning for det han har gjort. Heldigvis gikk ikke menneskeliv tapt.
Petter er nå i alles søkelys. Han kan ikke rømme unna, og han gjør det ikke. Petter er et menneske, et ungt menneske som har gitt skinasjonen Norge mye glede. Jeg forakter hans handling, men vi må ta vare på mennesket.
Hvis du eller en av dine, Runar, hadde gjort det samme, hadde vi da hatt lov til å lage et lignende bilde?
Solvår
Kjartan N.

Han har gjort mye dumt den siste tiden. Men at han stod frem på tv'n dagen etterpå står det respekt av! Ellers er det lavmål å fyllekjøre, stikke av og lyve av i avhør. Men håper håper han kommer tilbake til 2011-nivå, før nedturen kom.

Mvh,Kjartan
Runar G.

Til spørsmålet her om man kunne gjort samme "mot" meg:
Ja, selvfølgelig.
Rune N.

VG har opprettet offentlig gapestokk, du får sikkert solgt det der. Jeg kan godt se både humor og ironi i dettte bildet, men PN er vel hengt ut nok nå...
Øyvind L.

Lett tolkelig bilde med asossiasjoner.





Hans Petter S.

For meg blir dette bildet bare et dårlig poeng. Jeg mener Northug må ta en straff som alle andre som gjør noe galt, uten at vi trenger å herse med ham...
Avsluttet .

Hadde det vært en helt vanlig person så hadde ingen vist om at han hadde kjørt i fylla, men denne karen blir fotfulgt av pressen nærmest døgnet rundt nå. Det er vel en streng straff han får på lik linje med alle fyllekjørere, men Northug får vel litt mer i og med all dette presskjøret. La gutten få fred nå! Han får sin straff. Men folk tenker på han og hva han har gjort når dem ser dette bildet her. Enig med Hans Petter her jeg og. Tony.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu