Ut på tur
Ved Kvassheim fyr på Jæren.
Utstyr
  • Nikon D90
  • Nikkor 18-105mm
  • Brennvidde62mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger69
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1001230} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Svein R J.

Ja det har vært noen flotte dager i det siste med strålende vær masse folk på tur.Flott bilde av di to eldre som er ute og går i vakkert landskap(men kunne vært foruten bosset ved steingarden) :)


Mvh Svein
Solvår B.

Det er kanskje det samme den ene karen tenker, Svein. Hvorfor plasserer man boss her?
: ) Solvår
Avsluttet .

Ja her har jeg vært mye Solvår. Ser at di gamle er ute og strekker på beina i det fine vårværet :-) artig bilde dette. Tony.
Inger Anne Maritsdotter V.

Ut på tur, aldri sur :)

Ser ut til å være et fint område å ferdes i med fin utsikt mot havet.

Inger Anne :)
Solvår B.

Tusen takk for tilbakemeldingene Tony og Inger Anne!
Jeg har bodd i Stavanger siden 1976 og reist mye i hele fylket, men dette er første gang jeg har besøkt Kvassheim fyr. Et hyggelig besøk.
: ) Solvår
Carsten W.

:) Herlig bilde.
Hva gjør gubbene? Han til høyre grubler kanskje om forsøpplingen og andre er allerede et steg videre. Han grubler om å stikke av...;)
Jostein S.

Hei
Herlig bilde. Flott stiuasjonsbilde dette
Løvetanna btomstrer og livet er bra!!!!
Jostein
Avsluttet .

Ja tenk Solvår, snart er også vi så gamle at vi må utvide med et par ben:) Pensjonerte bønder på en liten tur i nærområdet koser seg i det fine været. Dessverre følger det som oftest med en del skrot når bonden muligens trenger ei kanne eller et badekar til å slukke tørsten til beitedyra.
Et flott stemningsbilde, og båten med gravemaskinen på, ja den har jeg noen bilder av. Den har nok vært og hentet stein og singel i Dirdal, og dette skal legges over oljekablene til havs. Trur eg:)

mvh arild
elin a.

Herlig bilde.
Nydelig natur og deilig å se sjøen :)
elin
John B.

Flott bilde med nydelig lys og fin turstemning!! Håper bosset er noe driftige gårdskåner har vært nede på stranda og plukket i hop...
JohnB.
Alf B.

Herlig vårbilde fra Jæren, liker den tredelte oppbygningen av bilde, fint med personene som speider ut over det flotte landskapet

Alf
Trond W.

Flott og fortellende bilde, med et harmonisk preg.

Trond
Tone A.

Eit flott fanga motiv frå Kvassheim fyr kor desse to eldre karane er framme med kvar sin stav for å gå på den mjuke stiane over markene. Dei er opptekne med båten ute på den stille sjøen, som ikkje er vanleg på Jæren.
Flott lys med friske grøntonar på marka kor løvetennene gir kontrast.
Når det gjeld plasseringa av gamlekarana kunne du ha venta til dei kom forbi bosset, som har si naturlege forklaring.
Før påske var det ryddedugnad på strendene av alt bosset som har kome inn frå sjøen i vintar. Her har nok ikkje bosset blitt henta ennå, slik det er plassert ved parkeringsplassen ved Kvassheim fyr.
Fine pastelltonar på sjø og himmel denne idylliske dagen.
:) Tone
Solvår B.

Tusen takk alle sammen!
Tone - Disse to karene ble stående og så kom det en gjeng med folk, og bildet hadde blitt rotete.
Det er flott og nødvendig med disse opprydnings-dugnadene vi har på strendene. Det meste av bosset kommer fra skip der ute, og det hadde vært utrivelig og tildels farlig både for folk, fugler og dyr om det ble liggende.
: ) Solvår
Tone A.

Flott med forklaringa på kvifor mannfolka står akkurat der. Det er ikkje sikkert at dei klarte å gå lengre. Flott med eldre folk som kjem seg ut og ikkje berre sporty folk som ikkje har tid til å stoppa og nyta naturen. For her har du fått fram desse 2 litt skrøpelege karane som skal ut og nyta denne herlege vårdagen.
Det flyt så mykje søppel inn frå sjøen at enkelte turar blir å gå på strender fulle av både plankar, tønner, plastkanner som det har vore giftig avfall i og ikkje minst all plasten.
Berre flott med litt av slik me verkeleg har det ved sjøen på Jæren, kor ikkje alt er idyll.
:) Tone
Solvår B.

Takk igjen, Tone!
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu